MENY

FÖRRÄTTER

Canape med rökt rensteksröra
(färskriven pepparrot, creme fraiche, saltgurka)


Klassisk skagentoast (handskalade räkor) serveras på danskt rågbröd och toppas med löjrom på en krispig salladsbädd

Kallrökt laxrulle fylld med örter/färskost naperad med en hjortroncreme, serveras på en salladsbädd


VARMRÄTTER
Smörstekt rödingfilé på en bädd utav färska rödbetor och kaprisbär, pepparotssmör, mandelpotatispure och säsongens primörer

Rosastekt renytterfilé med vilt mesesås och potatisgratäng blandad med knaperstekt bacon och smörslungade primörer och  rårörda lingon

Smördegsinbakad oxfilé med trattkantarellsås, hasselbackspotatis och smörslungade primörer

DESSERTER
Havtornscheesecake med halloncoulie

Chokladmoussecylinder med 3 sorters choklad, serveras med en syrlig hallon och citronmellisssås

Bröllopstårta alt eget önskemål(ej prissatt)


Förrätt och varmrätt: 375kr/pers
Varmrätt: 299kr/pers
Varmrätt och dessert: 375kr/pers
Förrätt, varmrätt och dessert: 449kr/pers

Minsta beställning 10 personer.
 Beställning med 1 veckas framförhållning, och ändringar av antal personer
48 timmar innan, annars debiteras det beställda antalet, pris för utkörning kan diskuteras.